13/05/2010

Transporturile din America de Nord

Cele mai frumoase impresii de calatorie le poti aduna numai folosind transportul terestru, avand ocazia sa fotografiezi toate minunatiile naturii. Cele mai importante noduri rutiere sunt in: Boston, New Yok, Chicago, Washington, Los Angeles, San Francisco, New Orleans, Vancouver, Toronto, Montreal, Mexico City, Veracruz, Tamaulipas, San Luis Potosi. Daca vrei sa calatoresti de la New York in Washington vei face cu autobuzul 4 ore pentru numai 49USD platiti online cu Amtrak. Poti ajunge sa iei trenul in Mexic, dar atentie la intarzieri care pot ajunge pana la 2 ore in Copper Canion.
Cele mai mari gari din America de Nord sunt in Mexico City, New York, Boston, Chicago, Miami, Washington, Montreal, Toronto.  
Cele mai mari aeroporturi sunt in Guadalajara, Mexico City, Dallas, Miami, Washington, New York, Boston, Chicago, San Diego, Los Angeles, San Francisco, Montreal, Vancouver, Toronto, Calgari. Cu cu avionul vei putea calatori o ora si jumatate direct din Montreal la New York pentru 1000USD dus-intors.  

Cele mai importante porturi sunt: Tampico si Veracruz in Mexic, San Diego, Los Angeles, San Francisco, Washington, New York si Boston in America, iar in Canada Ottawa. Poti calatori cu un feribot in care sa te urci cu tot cu masina, sau poti inchiria o salupa pentru o destinatie mai apropiata. La fel de bine poti sa faci o croaziera pe circuitul Long Beach, California; Puerto Vallarta, Mexico; Mazatlan, Mexico; Cabo San Lucas, Mexico; Long Beach, California care costa 1.369USD timp de 7 zile.

No comments:

Post a Comment