31/05/2010

Infrastructura Americii de Sud

Argentina dispune de o infrastructura moderna de sosele si autostrazi, dar exista si sosele in zone izolate,ca de exemplu in Patagonia, Puna care nu sunt indicate pentru o calatorie cu masina. Argentina dispune de o retea foarte dezvoltata a transportului public, urban si interurban, subteran, rutier, aerian, feroviar, fluvial si maritim. Turistii care viziteaza aceasta tara au astfel foarte multe mijloace de transport la dispozitie. O alta varianta foarte preferata de turisti este taxiul, acestia  insa recomanda apelarea la radiotaxi-uri.
Columbia are o infrastructura fizica pe deplin dezvoltata: sosele, autostrazi, aeroporturi, porturi si telecomunicatii pentru distributia tuturor tipurilor de bunuri si servicii, astfel faciliteaza turismul si duce la dezvoltarea acestuia.
Daca vreti sa calatoriti in Brazilia trebuie sa stiti ca aceasta are un sistem de drumuri de 1,6 milioane km, peste 30.000 km de cale ferata, 46 porturi si 62 aeroporturi civile, deci mijloacele de transport sunt variate si accesibile in functie de resursele financiare de care se dispune.

No comments:

Post a Comment