19/06/2010

Plaje turistice in Argentina

Plajele in Argentina atrag zeci de milioane de turisti ai Americii de Sud anual, fiind unul din obiectivele turistice cele mai importante ale tarii si atragand numeroase fonduri de investitie.
Plaja Ipanema este situata nu departe de Copacabana si se spune despre ea ca ar fi locul de nastere al costumelor de baie tanga. Plaja din Ipanema a devenit renumita in special după aparitia melodiei "The Girl from Ipanema", scrisa de Antonio Carlos Jobim.

Plaja Copacabana a fost locul de desfasurare a competitiilor de triatlon si volei de plaja. Copacabana se intinde la poalele unui munte spectaculos, avand o lungime de 5 kilometri si are terenuri de fotbal, volei. Copacabana a intrat in randul celor mai renumite plaje in anul 1923, cand s-a inaugurat Hotelul Copacabana Place, primul si cel mai luxos hotel din America de Sud.
Plaja Mar del Plata este o plaja cu nisipuri fine si locuri speciale pentru sporturi nautice, avand deschidere la Oceanul Atlantic. Turistii care aleg statiunea Mar de Plata ca destinatie de vacanta prefera plajele de nord, in La Perla, sau plajele mai aproape de port, Chica si Grande, cu frumoase parcuri naturale si locuri pentru scufundari si alte sporturi.

No comments:

Post a Comment