02/06/2010

Hoteluri si servicii hoteliere in America de Sud

Locurile de cazare din Argentina sunt numeroase, in Buenos Aires turistii au la dispozitie hoteluri de prima clasa la standarde internationale. Cele mai bune locuri de cazare sunt in zonele Cuyo, Salta, Bariloche, El Calafate si Ushuaia. La malul marii turistii se pot caza in statiunile Mar del Plata, Pinamar, Villa Geselle. Cele mai preferate hoteluri de turisti sunt: El Conquistador Hotel, localizat langa Calle Florida, intr-o zona centrala, Hotelul De Los Dos Congresos, aflat in cartierul Congreso, Castelar Hotel & Spa care se afla in inima centrului istoric al orasului Buenos Aires. In Pampas turistii recomanda hotelul Italia, un frumos hotel de epoca, Hotelul Panorama, un hotel modern, recomandat in special pentru calatoriile de afaceri.
Hotelurile din Cuba sunt diverse, insa standardele variaza foarte mult iar preturile sunt exagerate. Toate hotelurile turistice sunt in proprietatea statului cubanez. Majoritatea hotelurilor din statiuni sunt la standarde internationale, insa in majoritatea tarii predomina hotelurile in stil sovietic. Serviciile oferite turistilor care vin in Cuba sunt in general "all inclusive". Cel mai faimos hotel din Cuba este Hotelul Saratoga, care atinge standardele europene de rafinament. Alte hoteluri recomandate din Havana sunt: Hotelul Nacional, Hotelul NH Parque Central, Hotel Presidente, Hotelul Santa Isabel, Hotelul Florida, Hotel Plaza.
In Brazilia cele mai frecventate hoteluri de catre turisti sunt: La Suite din orasul Rio de Janeiro, Pousada Picinguaba, Unique Garden, Ilha de Toque Toque, Hotel Santa Teresa, Hotelul La Maison.
 Daca preferati Columbia ca destinatie de vacanta, cele mai renumite hoteluri sunt: Hilton Garden Inn Columbia, un hotel de trei stele, Comfort Inn si Sleep Inn Columbia, unde va puteti caza cu aproximativ 100 de euro pe noapte. Cartagena este cea mai cautata localitate din Columbia, datorita varietatii obiectivelor turistice, cele mai frecventate hoteluri de turistii sunt: Hilton Cartagena situat in Peninsula El Laguito, Decameron Cartagena, Sofitel Santa Clara, Hotelul Casa la Fe si Hotelul Casaloma care ofera o multime de activitati de divertisment ca pin-pong, activitati nautice si dispun de piscina si jacuzzi.

No comments:

Post a Comment