09/06/2010

Magazine de cumparaturi in America de Sud

Buenos Aires este atat capitala politica cat si capitala modei si a cumparaturilor. Multe cladiri au fost renovate si transformate in centre comerciale, iar strazile sunt pline de magazine de aniticariat, librarii, magazine de muzica si de vinuri.
Daca doriti sa va achizitionati accesorii la moda cel mai bun magazin este Almacen de Belleza, pentru toate femeile cosmopolite din toata lumea, iar pentru barbati, un magazin ideal este Lopoz Taibo, unde se gasesc articole din pile, respectiv incaltaminte pentru barbati.
Pentru turistii care vor elemente de decor locul in care trebuie sa ajunga este Churrinche, unde vor gasi argintarie gaucho, portelan, sticla dar si pistoale. Daca preferati mall-urile cele mai renumite din Argentina sunt: Buenos Aires Design, Galerias Pacifico. Mall-urile si magazinele mari din Argentina au programul de luni pana duminica de la 09.00 pana la 22.00.
In Brazilia zona principala de cumparaturi cuprinde 900 metri cu magazine de lux, magazine ale celor mai cunoscuti designeri brazilieni. Magazine braziliene cele mai iubite de catre turisti sunt: Patito, Conjunto Nacional, Metropole Shopping care este singurul centru comercial din orasul Sao Paulo.

In Cuba, orasul Havana are numeroase piete de artizanat si galerii de arta. Machetele de automobile clasice sunt preferatele turistilor, deoarece sunt confectionate din sarma de cupru, papier mache sau doze de suc reciclate. La mare cautare sunt si trabucurile cubaneze care nu se gasesc in SUA si se pot cumpara de la Casas del Habano. Majoritatea hotelurilor turistice scumpe au magazine de cadouri in care se vand trabucuri, cafea, CD-uri, obiecte de arta. O alta ocazie buna de a face cumparaturi este la targul anual international al mestesugurulor artizanale din Cuba. In Havana majoritatea magazinelor de arta si artizanat se gasesc in Habana Vieja, pe Calle Obispo, unde se gasesc galerii de arta particulare si pe Calle Tacon, care este piata artizanilor.

No comments:

Post a Comment