06/06/2010

Cluburi si baruri in America de Sud

In Cuba majoritatea cluburilor de noapte atrag mai ales expatriatii si turistii. In multe baruri si cluburi scumpe se canta live. Cele mai frecventate cluburi si baruri sunt: La Bodeguita del Nedio, care este un bar rustic, Cabaret Copa Room unde turistii pot urmari spectacole de cabaret, Caffe Concert Gato Tuerto care atrage strainii si cubanezii datorita muzicii rap si muzicii sentimentale. Un club in stilul anilor 1950 este Habana Cafe, frecventat in special de turisti dar exista si discoteci, ca de exemplu Macumba Habana o discoteca in aer liber.
Viata de noapte in Brazilia este cel mai bine reprezentata de cluburile din Rio de Janeiro si Sao Paulo, unde se asculta muzica buna si distractia este garantata. Foarte cautate de catre turisti sunt cluburile din Rio unde se canta muzica samba live. Cele mai frecventate cluburi din Brazilia sunt Rua 13 de Maio si Jardins.
Taxa de intrare in cluburi este ridicata ajungand la 20 de dolari, iar bauturile costa intre 1 si 4.50$, dar pot sa ajunga si la 10$. Unele cluburi includ in pretul de intrare si bautura. Daca esti in Sao Paulo nu trebuie sa ratezi Apollinari care ofera mancare excelenta si super DJ.
Cuburile in care trebuie neaparat sa ajungi daca vizitezi Columbia sunt: Element Nightlife, Rio Nightlife, Clubul Ra iar cele mai tari cluburi, in care se poate asculta muzica live sunt: 5 Points Pub, Macs on Main, The Wig, Delaney’s Music Pub.

No comments:

Post a Comment