19/06/2010

Obiective turistice mai importante in Columbia

In Columbia se remarca orasul Cartagena, unde se gaseste cea mai frumoasa relicva coloniala, cea mai mare catedrala de sare din lume Zipaquirea, aceasta este construita intr-un munte de sare si este conceputa pe trei sectiuni, respectiv nasterea, viata si moartea lui Iisus. Totul in interior este realizat din sare.
Recomandam turistilor orasul port Cartagena, care a fost centru al comertului cu sclavi si o perioada cel mai important centru din America de Sud.
Nu trebuie sa ratati nici cele trei parcuri nationale din Columbia: Amacayacu, in zona Amazonului, Sumapaz langa Bogota si cel mai cunoscut parcul Los Katios. Acesta se afla intr-o zona climatica fierbinte si umeda si este format din mlastini si paduri tropicale.
Unul din cele mai importante obiective turistice il reprezinta La Candelaria centrul istoric al Bogotei. Aici se gasesc cele mai importante muzee printre care se numara Muzeul de Aur, bisericile San Agustin si Santa Barbara, catedrala, Muzeul de Arta Moderna, Muzeul de Arheologie, Galeria Casa Negret sau Muzeul Orasului Bogata constituind o resursa principala a turismului local.

No comments:

Post a Comment