06/06/2010

Parcuri de distractii in America de Sud

Parcul Aquarium Mar del Plata a fost inaugurat in anul 1993 si este una dintre cele mai mari alternative de agrement din orasul Mar del Plata, asigurand turistilor distractie si divertisment. In plus fata de spectacole traditionale cu leii de mare si delfini, exista si un spectacol fabulos de schi pe apa in care patru soferi isi arat aptitudinile, fac piruete incredibile si jongleaza in aplauzele publicului.
Parcul Tierra Santa a fost infiintat in anul 200 si a fost primul parc de distractii din lume cu tema religioasa. Atractia principala a parcului este o statuie de 8m care il reprezinta pe Mantuitorul Iisus Hristos, dar si grota artificiala, unde este reprezentanta Nasterea Mantuitorului. Turistii care viziteaza parcul sunt martori ai rastignirii lui Iisus Hristos, pe colina care simbolizeaza Muntele Golgota. Parcul din Tierra Santa are si un "zid al plangerii", realizat integral din ceara si plin de mici bucati de hartie continand rugaciuni, simbolizand adevaratul zid din Ierusalim.
Wet'n Wild este parcul acvatic cel mai popular din Brazilia fiind format din 10 atractii majore si de asemenea, exista si un sector rezervat pentru copii, numit Bubble Up.
Bubble Up este o minge mare elastica in interiorul caruia copii pot intra si in acest mod pot sari in apa.
Hopi Hari este un imens parc de distractii care ofera 37 de atractii in cele 5 regiuni tematice: Infantasia care este o zona de fantezie pentru copii, Kaminda Mundi care are ca atractie majora Turnul Eiffel, regiunea Mistieri si Aribabiba unde se gasesc montagne-russe-urile si ultima regiune, Wild West care ofera 8 atractii majore inclusiv Rio Bravo.

No comments:

Post a Comment