28/02/2012

Cluburi si baruri in Europa

Cluburi si baruri din Paris

Barul Buddha este unul dintre cele mai renumite baruri din Paris. Acest bar trebuie vizitat, chiar daca veti cheltui 15 euro pe un cocktail. Fie ca esti in cautarea unui local pentru a servi ceva de mancare, o bautura sau pur si simplu esti in trecere, Barul Buddha nu trebuie ratat mai ales pentru muzica si ambianta sa.
Bugsy`s este pub-ul perfect pentru a servi o masa si o bautura in stil britanic. Este un loc frecventat de diplomatii ambasadelor Statelor Unite si Angliei, asa ca daca esti un impatimit al politicii, acesta este pub-ul perfect pentru tine. The Moosehead se afla pe malul stang al Senei. Dupa ce ati baut cateva martini la FUBAR, treceti peste strada la "The Moose" pentru o bere buna si cocktailuri creative (incercati Capcana Ursului). Martea este "Seara Doamnelor", ele beneficiind de bauturi la jumatate de pret.
Cluburi si baruri din Berlin

Barul Newton este probabil cel mai faimos bar din Berlin si este vizitat atat de turisti, cat si de localnici. Pe pereti veti gasi fotografii ale celebrului fotograf german dupa care barul si-a luat numele, nudurile uriase atragand atentia celor intrati pentru prima data in local. Daca ati servit cina, aici este locul perfect pentru a degusta cateva cocktailuri pe baza de wisky sau martini. Clubul Berghain este amenajat in stilul unui depozit industrial si este destinat celor care isi doresc sa petreaca in stil hardcore. Reprezinta experienta suprema in materie de clubbing, este locul in care toata lumea ar vrea sa intre. Accesul este restrictionat, cozile de la usa putand dura pana la 6 sau chiar 7 dimineata. Odata ajunsi inauntru veti simti spiritul libertin al persoanelor cu diverse orientari sexuale ce danseaza pe ringul de dans pe muzica pusa de DJ celebri. La etaj se afla un bar ce ofera mai multa intimitate pentru persoanele ce doresc sa ia o pauza de dans.
Daca te afli in estul Berlinului pe timpul noptii, Greenwich este un bar pe care nu trebuie sa-l ratezi. Acest bar elegant de cocktail are o atmosfera imbietoare si a devenit celebru dupa ce a aparut in mai multe reviste de design. Numele si atmosfera seamana cu cea din New York, cu clienti calmi si obisnuiti. Greenwich trebuie sa fie ales pentru prima oprire intr-un bar de noapte sau club din Berlin.

Cluburi si baruri din Istanbul 

Restaurantul 360 Istanbul reprezinta unul dintre punctele fierbinti ale orasului pe timp de noapte, nu trebuie ratat. Chiar daca aici se servesc doar bauturi, ochii dumneavoastra vor fi rasfatati. Vorbim despre o multime de vederi panoramice ale intregului oras, ce incanta ochiul privitorului prin ferestrele de sticla. Aici puteti sa comandati un cocktail plin de imaginatie si va puteti relaxa pe muzica calda ce se aude in surdina.
Dulcinea este un cafe-bar decorat in stil pop unde se servesc bauturi pe baza de fructe sau clatite acoperite cu zahar. La demisol se afla clubul Mania unde se tin show-uri live si mixeaza DJ in weekend, iar oamenii danseaza vinerea si sambata pana la rasarit.
Reina este mai mult decat un club de vara, reprezinta un centru al distractiei cu mai multe baruri, ringuri de dans si zone de luat masa. Multimile stralucitoare vin aici pentru a-si arata trupurile, selectia de la intrare se face pe baza a cat de bine arati si de cine esti insotit. Daca esti vedeta, intrarea iti este asigurata, Uma Thurman este una dintre vedetele internationale care si-au facut aparitia aici. Odata ajunsi inauntru, va veti bucura de muzica europeana mixata de cei mai buni DJ.

No comments:

Post a Comment